Voor het perfect egaliseren van uw betonvloer

  • Egaliseren betonvloer
  • Egaliseren betonvloer
  • Egaliseren betonvloer

Zoekt u een gespecialiseerde partner voor het egaliseren en vlakslijpen van uw betonvloer. Neem contact op met Art & Reno. Wij komen vrijblijvend langs voor een plaatsbezoek. Onze actieradius strekt zich uit over Nederland en België.

Gepatenteerd Superfloor systeem

Om betonvloeren te egaliseren of vlakslijpen, werken wij volgens het Art & Reno Superfloor systeem. Door een gerichte combinatie van slijpen, impregneren en polijsten met gespecialiseerde diamantschuurmachines bekomen we een geëgaliseerde en trillingsarme betonvloer. Alle oneffenheden zijn verdwenen.

Gratis advies & plaatsbezoek

Laat u overtuigen

Gepolijst en glanzend

De gepolijste betonvloer blinkt letterlijk en figuurlijk uit in de gewenste graad van hoogglans. Deze glanzende eigenschappen combineren we met een sterke antigrip. Dankzij de uitmuntende weerspiegeling van het licht, kunt u tot de helft van de verlichting uitschakelen zonder verlies aan lichtintensiteit.

Winkels, magazijnen en andere bedrijfsruimtes

Dagelijks renoveren en egaliseren wij versleten of aangetaste betonvloeren in winkelruimtes en supermarkten, magazijnen, ondergrondse parkeergarages en andere bedrijfsruimtes.

Duurzaam en blijvend eindresultaat

In tegenstelling tot het aanbrengen van epoxy en coatings die slechts enkele jaren een oplossing bieden, gaan wij voor een duurzaam, milieuvriendelijk en blijvend eindresultaat. Bovendien moeten we uw bestaande betonvloer niet uitbreken.

Onderhoudsvriendelijk

Tenslotte zijn onze gepolijste betonvloeren uiterst onderhoudsvriendelijk waardoor u extra bespaart op het vereiste poetswerk. Zo komt er niet langer stof vrij uit de betonvloer, bovendien kunt u machinaal poetsen met water en een aangepaste diamantpet. Lees hier alles over het onderhoud van gepolijste betonvloeren.

Wilt u uw betonvloer egaliseren of volledig renoveren? Neem vandaag contact op.

Zoekt u een gespecialiseerde partner voor het verwijderen van oude epoxy of coatings? Geef ons een seintje.

U kunt ons ook inschakelen voor het slijpen en egaliseren van asfalt.