Een eindeloze levensduur voor uw industriële betonvloer

 • bedrijfsvloer carroserie Heverlee
 • bedrijfsvloer gepolijste betonvloer carroserie 3
 • bedrijfsvloer polijsten laatste stap 4
 • bedrijfsvloer Zandhoven

Betonvloeren in productie- of werkruimtes, garages of carrosseriebedrijven lijden sterk onder de veeleisende bedrijfsactiviteiten die er dagelijks plaatsvinden. Daardoor ontstaan op termijn brosse en poreuze betonvloeren met een oneffen oppervlak die bovendien veel stof afgeven.

Slijpen, impregneren én polijsten

In tegenstelling tot het aanbrengen van epoxy of andere coatings, garandeert het Art & Reno Superfloor systeem blijvende resultaten: een natuurlijk glanzende uitstraling gecombineerd met een sterke antislip waarop het vuil geen vat heeft. Wij slijpen, impregneren én polijsten uw betonvloer.

Naast een algemene renovatie van uw betonvloer bieden wij de juiste oplossing in specifieke omstandigheden:

 • Na het inslijpen van nieuwe bekabeling of aangebrachte sleuven in de betonvloer
 • Wanneer er nood is aan het opruwen van te gladde beton
 • Bij het egaliseren van te grof afgewerkte beton of asfalt
 • Wanneer er na het polieren door een vlindermachine spaanslagen overblijven
 • Als er bepaalde krassen of strepen definitief moeten verwijderd worden
 • Voor het verwijderen van epoxy, coatings, lijm- of verfresten, …

Wij slijpen, impregneren én polijsten uw industriële betonvloer zodat u zich er de komende decennia niet langer over hoeft te bekommeren. Dankzij een ultramodern machinepark voeren wij onze acht bewerkingsstappen uiterst snel uit, meestal probleemloos in combinatie met uw bedrijfsactiviteiten.

Superfloor systeemGratis advies & plaatsbezoek

Laat u overtuigen

Sterk én duurzaam

Door het correct slijpen, impregneren en polijsten van een betonnen vloer krijgt u een eindresultaat dat , mits een correct onderhoud, de tand des tijds probleemloos doorstaat. Verschillende decennia hoeft u niet langer om te kijken naar uw gepolijste betonvloer.

Na onze bewerkingen bekomen we:

 • Een oersterke betonvloer die uiterst bestand is tegen krassen, lassen en slijpen.
 • Ook hoge puntbelastingen vormen geen enkel probleem.
 • De water- en olieafstotende vloer is bovendien vloeistofdicht.

U bespaart op de verlichting

Dankzij de natuurlijke glans die we in uw betonvloer opwekken, bekomen we een uitstekende weerkaatsing van het invallende licht. Hierdoor kunt u tot de helft op uw verlichtingsfactuur besparen. U schakelt probleemloos een groot deel van de verlichting uit zonder dat de lichtintensiteit daalt.

Bijzonder lage onderhoudskosten

Onze geschuurde, geïmpregneerde en gepolijste betonvloeren vragen bijzonder weinig onderhoud. Dankzij het geëgaliseerde vloeroppervlak krijgt vuil geen kans om zich te hechten. Hierdoor heeft u tijdens het poetsen geen agressieve reinigingsmiddelen nodig. Gewoon water volstaat. Ontdek hier onze onderhoudsinstructies.

Een volledige elektrostatische geleiding

In elektronicabedrijven en de metaalsector vormt elektrostatische geleiding een hardnekkig probleem. In plaats van een ESD-geleidende gietvloer, adviseren wij onze oplossing van slijpen, impregneren en polijsten. U bereikt dezelfde resultaten met een investering die vier tot vijf keer goedkoper is. Bovendien gaat onze oplossing levenslang mee.

Geen oneffenheden en geëgaliseerd

Een te ruw betonoppervlak leidt bij het overrijden door heftrucks tot trillingen die na verloop van tijd zowel de rug van uw werknemers als uw machines aantasten. Om nog maar te zwijgen over het effect van oneffen voegen tussen de verschillende betonplaten.

Na een behandeling via het Art-reno Superfloor systeem bekomen we een geëgaliseerde betonvloer zonder trillingen.

Creëer een aangename werkplek én een visitekaartje voor uw klanten

Een glanzende betonvloer die sterk antislip is, waar het vuil geen vat op heeft én die zelf geen stof afgeeft, garandeert een aangename werkplek voor uw medewerkers. Bovendien blijven uw producten gespaard van neerdwarrelend stof. Uw werk- en productieruimtes worden een visitekaartje voor uw klanten.

Ook perfect voor de voedingsindustrie: HACCP én ARBO

Onze geschuurde, geïmpregneerde en gepolijste betonvloeren bezitten de perfecte kernmerken voor de voedingsindustrie. Dankzij het geëgaliseerde oppervlak krijgen bacteriën geen kans om zich te nestelen en te vermenigvuldigen. Veelvuldige testen bewijzen de antibacteriële eigenschappen van vloeren na bewerking met het Art-Reno Superfloor systeem. Daarnaast verhogen we met onze bewerkingen de zuur- en temperatuurbestendigheid van de vloer.

Toch leidt dit alles niet tot een slipgevaarlijke vloer, in strijd met de ARBO-wetgeving. Onze gepolijste vloeren bezitten een uitzonderlijk sterke antislip, uiterst comfortabel en veilig om op te werken.