Uw betonvloer glanzend én antislip

  • Winkelvloer Emmeloord
  • Winkelvloer Almere
  • Winkelvloer Eindhoven
  • Winkelvloer Heerlen

Na verloop van tijd verliest een betonnen magazijnvloer, werkvloer, showroom of winkelvloer onvermijdelijk zijn uitstraling. Ofwel komt er voortdurend stof vrij ofwel slijt de epoxy of andere coating deels weg.

Slijpen, impregneren én polijsten

Wij maken definitief komaf met deze problemen. Door het slijpen, impregneren én polijsten van uw betonvloer creëren wij een betonnen vloer met een glanzende uitstraling én een sterke antislip. Bovendien gaat deze gepolijste betonvloer levenslang mee.

Wij maken gebruik van het Art & Reno Superfloor bewerkingssysteem. In maximum 8 bewerkingen herwaarderen wij met gespecialiseerde machines uw betonnen winkelvloer van versleten tot nieuw, hoogglanzend én antislip.

Art & reno Superfloor systeemGratis advies & plaatsbezoek

Laat u overtuigen

De perfecte combinatie van glans met antislip

Betonvloeren die wij slijpen, impregneren en polijsten met het unieke systeem van Art & Reno Superfloor combineren enkele belangrijke eigenschappen. Allereerst geven wij uw gepolijste betonnen vloer een krachtige, hoogwaardige en natuurlijke uitstraling.

Afhankelijk van uw wensen zorgen we bovendien voor een langdurige hoge glansgraad. Toch blijven onze vloeren altijd antislip en dus uiterst aangenaam en veilig te bewandelen door uw klanten en medewerkers.

Door de hoge glansgraad weerkaatst de vloer het licht optimaal, waardoor u extra bespaart op uw verlichtingskosten.

Lagere onderhoudskosten, toch altijd proper

Een betonnen vloer, al dan niet met epoxy of coating, geeft onvermijdelijk stof af. Door de oneffenheden biedt de vloer aan vuil alle kansen om zich vast te hechten. Hierdoor drijft u de intensiteit van het dagelijks onderhoud op met onderhoudsproducten die het beton onvermijdelijk verder aantasten. Dit verergert alleen maar de problemen, waardoor uw winkelvloer uiteindelijk een onverzorgd en slordig uitzicht krijgt.

Onze combinatie van slijpen, impregneren en polijsten vormt uw betonnen vloer om tot een geëgaliseerd oppervlak waar vuil zich onmogelijk aan kan hechten. Bovendien is dit cleane effect duurzaam, op voorwaarde dat u af en toe correct reinigt met water. Meer over het onderhoud van uw gepolijste betonvloer. U bespaart dus op de onderhoudskosten én bereikt toch een hogere reinigingsgraad.