Door polijsten een trillings- en onderhoudsarme betonvloer

  • Magazijnvloer Tilburg
  • Magazijnvloer Venlo
  • Magazijnvloer Westerlo
  • Magazijnvloer Overijssel

Na het slijpen, impregneren en polijsten van uw versleten betonvloer garanderen wij een geëgaliseerde, trillings- én onderhoudsarme betonnen vloer.

U hoeft zich de komende decennia niet langer te bekommeren over het aanbrengen van snel verslijtende epoxy of andere coatings. Met onze gepolijste betonvloeren mag u rekenen op een eindresultaat dat, mits het juiste onderhoud, levenslang meegaat. Zo verdient u binnen het jaar uw investering terug.

Wij maken gebruik van het Art & Reno Superfloor bewerkingssysteem. In maximum 8 bewerkingen herwaarderen wij met gespecialiseerde machines uw betonnen winkelvloer van versleten tot nieuw, hoogglanzend én antislip.

Superfloor systeemGratis advies & plaatsbezoek

Laat u overtuigen

Heilzaam voor de gezondheid van uw medewerkers én heftrucks

Onze gepolijste betonvloeren sparen door het trillingsarme karakter de gezondheid van uw medewerkers. Voor mensen die voortdurend met heftrucks af en aan rijden maken onze geëgaliseerde betonvloeren een groot verschil, zeker ook ter hoogte van de naden. Naast uw medewerkers varen ook uw heftrucks er wel bij. Zo dalen uw herstellingskosten en gaat uw rollend materieel veel langer mee.

Aanvullend op het trillingsarme karakter hebben onze geëgaliseerde vloeren uitstekende antislipeigenschappen. Ook dit verhoogt de arbeidsveiligheid en het werkcomfort.

Naar een cleane en stofvrije werkomgeving

Gewone betonvloeren genereren onvermijdelijk stof. Dit stof belandt op uw producten en leidt tot een onaangename werkomgeving. Bovendien brengt het extra dagelijks onderhoud met zich mee, wat de verdere aftakeling van de betonvloer sterk in de hand werkt. Daarnaast lijdt de betonvloer van uw logistiek gebouw sterk onder het intensief af- en aanrijden van heftrucks, met hardnekkige rubbervervuiling tot gevolg.

Deze vicieuze cirkel proberen veel bedrijven te doorbreken door het aanbrengen van milieuvervuilende epoxy of andere coatings. Tevergeefs, want ook dit brengt slechts op korte termijn een oplossing. Lees meer over het verwijderen van epoxy en andere coatings.

Met onze geschuurde, geïmpregneerde en gepolijste betonvloeren krijgen vuil en stof geen kans. Het vuil kan zich onmogelijk hechten aan het betonoppervlak, bovendien geeft de vloer zelf geen stof meer af. Ook bandensporen zijn voorgoed verleden tijd. Deze voordelen maken ons systeem ook uitermate geschikt voor magazijnen die voeding of hoogwaardige elektronica stockeren.

U bespaart fors op verlichting

De hoogglans die u naar wenst bepaalt, zorgt niet alleen voor een aangename uitstraling van uw magazijnvloer, u bespaart er ook geld mee. Dankzij de verhoogde lichtweerkaatsing schakelt u probleemloos tot de helft van de lampen uit zonder dat u inboet op de lichtintensiteit.

U bespaart op het dagelijks onderhoud

Omdat uw gerenoveerde betonvloer niet langer stof afgeeft en geen bandensporen bevat, kunt u het onderhoudsritme verlagen. Bovendien hoeft u geen gespecialiseerde onderhoudsproducten te gebruiken. U kunt simpelweg poetsen met water. Lees meer over het onderhoud.