Renovatie ESD betonvloer magazijn in Best

Onze klant wilde zijn ESD geleidende betonvloer van zijn magazijn renoveren. 

Het magazijn was voorzien van een Novilonvloer welke was voorzien van kopere bedrading voor een elektrostatische ontlading. Deze novilon was totaal versleten en diende verwijderd te worden. 

Klant wilde in zijn productie magazijn opnieuw een ESD vloer. Een ESD vloer voorkomt dat statische ontlading via de vloer op de mens of machine wordt overgedragen.

Klant wilde ook een duurzame vloer en een hoge licht weerkatsing.

Om onze klant te overtuigen werdt er een kleine test gedaan.

Een gepolijste betonvloer systeem Superfloor is ook een ESD vloer. Het polijsten gebeurt op een milieuvriendelijke manier. 7 a 8 slijp/polijst stappen zonder een overlaging.

Weerstandsmetingen op een betonplaat direct op de grond tonen aan dat bij een Art & Reno Superfloor de gemeten waarden binnen de grens-waarden van de internationale norm IEC liggen. Bij de Walk- Around-test met ESD-schoenen treden over het algemeen lage of geen ontladingen op.  

Klant is super tevreden, en dit voor minder dan de helft van de prijs die de andere aanbieders offerteerde voor een ESD vloer.

Het eindresultaat is een hoogglanzende ESD vloer met uiterst lage onderhoudskosten. Samen met Art-Reno koos onze klant voor een milieuvriendelijk alternatief omdat we de vloer niet overlagen met epoxy of andere kunststofcoatings die slechts enkele jaren meegaan. Samen kiezen we voor kwaliteit en duurzaamheid.

Wenst u gratis advies en vrijblijvend plaatsbezoek?

Neem contact op