Onderhoud van uw gepolijste betonvloer: water en … water

Onderhoud
  • Onderhoud betonvloeren
  • Onderhoud betonvloeren
  • Onderhoud betonvloeren
  • Onderhoud betonvloeren

Onze gepolijste betonvloeren blinken letterlijk en figuurlijk uit door hun milieuvriendelijk onderhoudsgemak. U moet minder poetsen én u bespaart omdat u geen zeep hoeft te gebruiken.

Voor het correct poetsen van onze gepolijste betonvloeren hebt u de keuze uit:

  • Manueel onderhoud met een zachte bezem of vloermop met water. Vrijwel moeiteloos glijdt de bezem of vloermop over de glanzende geëgaliseerde vloer.
  • Machinaal kunt u aan de slag met een schrobmachine en twisterpets. Vermijd in elk geval agressieve schoonmaakproducten, in de meeste gevallen volstaat poetsen met water.

Een correcte opvolging van deze onderhoudsinstructies is cruciaal voor de lange levensduur van uw geslepen, geïmpregneerde en gepolijste betonvloer.

Machinaal reinigen van gepolijste betonvloeren

Om onze vloeren machinaal te reinigen, is het uiterst belangrijk dat dit gebeurt met een zachte diamantpet. Zo adviseren wij de HTC Twisterpet. Deze past probleemloos onder elke poetsmachine.

Stap 1: gebruik proper water

Vul de poetsmachine met proper water. Monteer de Twisterpet op de klittenbandhouder met de kleur gericht naar de vloer.

Voor vloeren die vervuild zijn met stof en zand, gebruikt u géén zeep. Alleen bij olie, vetten, lasvonken of zware bandenstrepen adviseren wij het product HTC Twister Cleaner/Floorconditioner. Dit product heeft een onschadelijke PH-waarde van 7,8.

Stap 2: eerst stof en zand verwijderen

Verwijder voor een perfecte reiniging eerst het stof en de zand van de vloer met een vloermop.

Stap 3: aan de slag met de poetsmachine

Nu kunt u met de poetsmachine aan de slag. U maakt niet alleen de vloer proper, u pollijst ook het oppervlak dankzij de miljoenen microscopisch kleine diamanten. Daardoor blijft de glans vele jaren probleemloos behouden.

Stap 4: het glanzende eindresultaat

Bewonder nu het eindresultaat. Onafhankelijke testen bewezen de uitmuntende resultaten van deze schoonmaakmethode in vergelijking met de traditionele reinigingsproducten.

Wilt u weten hoe het Art-Reno Superfloor systeem ook uw versleten betonvloer weer tot leven wekt?

Vraag nu uw gratis en vrijblijvend plaatsbezoek aan