100% focus op renovatie van betonvloeren

Over ons
  • Vrachtwagen Art & Reno
  • Slijpmachine Art & Reno

Art & Reno focust zich als enige bedrijf in de Benelux volledig op de renovatie van betonvloeren via het principe van slijpen, impregneren en polijsten. Hierdoor besparen wij u van heel wat uitbreekwerk. Wij passen voor onze gepolijste betonvloeren het Art & Reno Superfloor systeem toe.

Heel Nederland en België

Wij werken in heel Nederland en België. Zo slijpen en polijsten wij betonvloeren in alle Nederlandse regio’s waaronder Eindhoven, Amsterdam, Rotterdam, Utrecht en Den Haag evenals de Belgische provincies Antwerpen, Limburg, Oost-Vlaanderen, Brussel en Vlaams-Brabant.

Beter dan epoxy en coatings

Onze duurzame en milieuvriendelijke bewerkingstechnieken overtreffen op vrijwel alle vlakken de tijdelijke schijnoplossingen van epoxy en andere coatings.

Verleng de levensduur van uw betonvloer

Dagelijks geven wij een tweede leven aan versleten betonvloeren in magazijnen, productieruimtes, werkplaatsen, winkels, ondergrondse parkeergarages, e.d.

Verder slijpen en egaliseren wij ook asfaltvloeren. Bekijk hier al onze oplossingen voor bedrijfsvloeren.

Met hart en ziel

Wij beschikken over een ultramoderne diamantschuur- en polijstmachines en gemotiveerde, gespecialiseerde medewerkers die dagelijks met hart en ziel aan de slag gaan voor een perfect eindresultaat. Wij blinken uit in kwaliteitswerk, een snelle aanpak én deskundig advies.

Wenst u een gratis en vrijblijvend plaatsbezoek?

Zaakvoerder Frank Bax staat in voor de klantencontacten en houdt doorheen het volledige project toezicht op een correcte uitvoering van de afgesproken werken.

Vraag nu uw gratis en vrijblijvend plaatsbezoek aan