Slijpen van betonvloeren in plaats van gritstralen of frezen

  • Slijpen van betonvloeren
  • Slijpen van betonvloeren

Om epoxy, coatings, verf- of lijmresten van betonvloeren te verwijderen, wordt vaak gebruikgemaakt van gritstralen of frezen. In beide gevallen wordt de toplaag stukgemaakt en dringt een nieuwe afwerkingslaag zich op die u binnen enkele jaren alweer moet vervangen.

Slijpen van betonvloeren

Met het slijpen van betonvloeren biedt Art & Reno een duurzaam alternatief. De roterende koppen van onze diamantschuurmachines maken een planetaire beweging, zodat uw betonvloer volledig gevrijwaard blijft van beschadigingen. Daardoor verkrijgen we na het vakkundig slijpen een vlakke vloer waarvoor extra bewerkingen en een afwerkingslaag niet langer noodzakelijk zijn.

Met het slijpen van uw betonvloeren bieden wij oplossingen voor verregende beton, te gladde beton, betonvloeren waarbij de toplaag loskomt, vlinderslagen, e.d.

Laat u overtuigen

Impregneren en polijsten

Aansluitend op het slijpen kunt u uw betonvloeren door ons ook laten impregneren en polijsten. In dat geval passen we het volledige Art & Reno Superfloor systeem toe. Met het juiste onderhoud verkrijgt u dan levenslang een hoogglanzende betonvloer met een sterke antislip.

Voor alle betonvloeren

Ons systeem is uitermate geschikt voor het renoveren van magazijnvloeren, de betonvloeren in winkels en supermarkten, bedrijfsvloeren en betonvloeren in parkeergarages.