Slijpen, impregneren én polijsten: een blijvend eindresultaat in 8 stappen

  • Superfloor Overijsel
  • Superfloor Waalwijk
  • Superfloor Waalwijk

Met het unieke systeem Art-Reno Superfloor garanderen wij blijvende resultaten. Om dit te bereiken, voeren we – afhankelijk van het project – tot maximum acht opeenvolgende bewerkingen uit, waaronder slijpen, impregneren en polijsten.

Polijsten is niet zomaar het oppoetsen van de vloer en het aanbrengen van impregneermiddel. We spreken hier over structurele en diepgaande bewerkingen. Dit vraagt geduld en vakmanschap, in combinatie met het correct gebruiken van moderne diamantschuurmachines.

Gratis advies & plaatsbezoek

Stap 1: grof schuren en slijpen

Grof schuren en slijpen

In een eerste stap schuren en slijpen we de toplaag van de betonvloer grof af zodat we definitief alle oude, vuile epoxy en coatings van de vloer verwijderen.

Stap 2 – 3: fijn slijpen

Fijn slijpen

In de volgende stappen gaan we over tot slijpwerk met fijnere diamant. Deze fase omvat twee bewerkingen. We verkrijgen nu een vlakke en geëgaliseerde betonvloer.

Stap 4: impregneren

Impregneren

Om de betonvloer vloeistofdicht te maken en te versterken, impregneren we deze met het exclusieve product HTC Cure +.

Stap 5 – 6 – 7 - 8: polijsten

Polijsten

Als eindafwerking polijsten we de betonvloer met speciaal ontworpen diamantsegmenten. We herhalen deze bewerking, afhankelijk van het project, tot vier keer met telkens een andere diamantkorrel.

Eindresultaat

Het eindresultaat is een hoogglanzende antislipvloer met uiterst lage onderhoudskosten. U kiest voor een milieuvriendelijk alternatief omdat we de vloer niet overlagen met epoxy of andere kunststofcoatings die slechts enkele jaren meegaan. Bovendien behouden we uw bestaande vloer en vinden er geen breekwerken plaats. Samen kiezen we voor kwaliteit en duurzaamheid.

Het eindresultaat dat we via het Art-Reno Superfloor systeem bekomen gaat, mits een correct onderhoud, levenslang mee. Binnen de kortste tijd verdient u uw investering terug, volgens sommige gebruikers zelfs al na één jaar.

Wilt u weten hoe het Art-Reno Superfloor systeem ook uw versleten betonvloer weer tot leven wekt?

Vraag nu uw gratis en vrijblijvend plaatsbezoek aan